.

Selasa, 17 Oktober 2017

PROJEK TIPU MELAYU






PROJEK

ukan ni saje yg kena curi.... wahh... felda beli, felda bayar, woiii...tapi felda tak miliki? ajaib punye ajaib...geran pule di atas sykt yg nama nya hampir sama.... berdaftar di BVI (British Virgin Isle utk money laundering). kerja beberapa ekor individu... siapa pencuri bangsa agak ye? melayu islam curi dr melayu islam!? 

TIPU MELAYU

pegawai2 felda yg bertugas dlm sykt2 felda di London bergaji tinggi, dpt berbagai2 ke lebihan dan enjoy glamor.... peneroka felda bangang, diperbodokan digula gulakan terhegeh2 undi BN setiap pru,... on 
FELDA LINGKUP
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/17/17






-----------------

SAMPAI TERUS MATI






SAMPAI TERUS 

MATI

itu ust cakap ruu355 lepas pru14 kah kah kah kah.... ruu355 itu DOA dead on arrival dahhh... skandal lebih dahsyat sedang terbongkar... perbuatan terancang mencuri dari melayu islam felda... pencuri yg pas kamu mahu menyelamatkan... yg pas mahu menangkan dgn lawan 3-penjuru... pas mahu kalahkan PH on SATU PERTANYAAN
Anonymous
on 10/17/17





---------------

Isnin, 16 Oktober 2017

NIAT SUCI ANKA MUDA










F.BOOK

Sebelum PRU14 ni, kalau boleh; abang nak merasa kena tear gas lagi sekali.
LikeShow more reactions
Comments
Padma Zachariah Can. I have pepper spray 😏
LikeShow more reactions
Reply
2
3 hrs
Remove
Ahmad Fadhirul Fitri Bila last kena tear gas ek?macam dah lama sangat tak kena kan?
LikeShow more reactions
Reply3 hrs
Remove
Izmil Amri lamaaaa... last kena waktu demo syabas. lepas tu semua demo aku duduk depan laptop
LikeShow more reactions
Reply
1
3 hrs
Remove
Mohd Azhar Mat Dali Jommmm 

Ke Dataran Merdeka kita.. lg tak hidu gas, kita jgn balik
LikeShow more reactions
Reply3 hrs
Remove
Gengta Tan Jom !! Turun padang jadi Frontier.
LikeShow more reactions
Reply3 hrs
Remove
Khairol Najib Hashim Hahaha. Geng Medical pun tenang aje sbb xde yang sesak nafas. Haha
LikeShow more reactions
Reply3 hrs
Remove
Gengta Tan Masa BERSIH 2 & 3, MEDICAL TEAM antara paling busy. 

Patients tengah treatment, tear gas canister jatuh depan mata. Terus medic crew pun jadi patients. 
...See More
LikeShow more reactions
Reply
2
2 hrs
Remove
Amin Ahmad Agak2 tak dpt aku beli tangki pemadam api ok kot semboq hang?
LikeShow more reactions
Reply3 hrs
Remove
LikeShow more reactions
Reply3 hrs
Remove
Zafril Eusoff Samaaaaa
LikeShow more reactions
Reply3 hrs
Remove
Ahmad Faisal Fadzil Tengok cerita studio ghibli pon boleh nanges, apatah lagi tear gas
LikeShow more reactions
Reply3 hrs
Remove
Juan Ahmad Boleh lari ke tu?
LikeShow more reactions
Reply2 hrs
Remove
Zafril Eusoff Izmil Amri gantung pas media. Tak lari pun selamat. Haha
LikeShow more reactions
Reply34 mins
Remove
Usamah Muein Yang paling patut kena org UMNO yg masuk Bersatu. Esok2 tak dan dah nak rasa
LikeShow more reactions
Reply
1
2 hrs
Remove
Johan Ariff Tapi kau bukan revolutioner haaaaaa
LikeShow more reactions
Reply57 mins
Remove
Amin Ahmad Betul gak tu. Izmil nak kata tak cukup makan pun tak boleh. FB gambar masak sedap2
LikeShow more reactions
Reply46 mins
Remove



-----------------