.

Sabtu, 22 Julai 2017

FORUM CULT SIARAN TERUS MENERUS







FORUM CULT

SIARAN LANGUNG
RADIO BANGSAR
DAN
DARI FACE BOOK
SEDANG DIATUR
TUNGGU PENGUMUMAN






------------

INI NASI ARAB








INI NASI ARAB

bro..gua tak pernah dgr nasi arab masa kat arab..kabsah itu kabsah dan bukan nasi arab.bukan arab rice.kdg2 gua keliru bila di penang ada org melayu jual nasi arab tp lauk mcm briyani..kanfius..org arab saudi bukan suka sgt makan nasi sb org arab saudi bukan makan MekD mcm ust azhar idrus dan makan kentuki..
org arab saudi tak makan roti jala mcm ust kazim..tp biasa la bro..bahasa melayu, org2 melayu pun guna bahasa ceduk daro arab..so bukan saja bahasa diceduk, malah budaya arab pun diceduk masuk dlm mangkuk melayu..tak caya lu tanya ust kentut al serban barkat..agak2 nape grand mufti org saudi tak pakai serban nabi..saja tanya kot2 saudi pakai serban wahabi warna umno merah putih, made in china... on PENJUAL AGAMA - DAH JADI PENING
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/19/17



------------------

BADI ANAK ALTANTUYA






BADI ANAK

ALTANTUYA

badi anak dlm kandungan altantuya..anak yg dibunuh bersama ibunya...makin sial la laki2 itu dikejar badi..ibarat menunggu godot, begitu la menunggu saat najib rosmah jatuh..bukan sejarah malaysia, bukan sejarah di um tp sejarah dunia..kisah laki bini yg patut dirakamkan dan dijual dan dijudulkan sbg the scandalous husband and wife atau husband and wife the thief company.. 
on PERNCHIS DAN AMERIKA KERJASAMA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/19/17




---------------------

SALUT SYRIA - KALAHKAN AMERIKA




SALUT UNTUK

WARGA SYRIA

BERJAYA

GAGALKAN

PROJEK

SAUDI 

 ZIONIS

AMERIKA


White House Admits Defeat in Syria

July 21, 2017 "Information Clearing House" - President Trump's announcement this week to end the CIA's covert arming of militants in Syria is an admission of defeat. The US has lost its six-year war for regime change in the Arab country. It's time to wrap it up.


It's not over yet, of course. It remains to be seen if Trump's decision can in fact be implemented. Can the CIA be reined in to obey orders? Will the US be able to stop regional client regimes, like Saudi Arabia, from stepping up their covert supply of American weapons to the militants in Syria?

BACA DI SINI
http://www.informationclearinghouse.info/47491.htm


--------------------

TRUMP TERUS DIGASAK






MENUNGGU

MASA 

TRUMP AKAN

DI NIXONKAN

ATAU

DI KENEDYKAN

UNTUK 

SELAMAT

TRUMP

AKAN LANCAR

PERANG 

Sean Spicer resigns as Trump press secretary after six months

Sean Spicer has resigned as White House press secretary, bringing to an end a tumultuous six months as the public face of Donald Trump’s administration.

Spicer stepped down after the president tapped Anthony Scaramucci, a New York financier and longtime Trump supporter, as the new White House communications director. 


ELIT POLITIK

DAULAH

TERPENDAM

DAN MEDIA

SEDANG

KERJA KERAS

UNTUK 

JATUHKAN

TRUMP

APAKAH 

IRAN AKAN

DISERANG?




----------------------------

KITA LUPA SEJARAH







KITA LUPA

Ini la dasar penyamun negara....malang nya bangsa ku lalai dah 60 tahun...leka ngan dedak yang sedikit...macam la dedak dedak begini tak berdosa langsung....kita lupa sejarah kejatuhan melaka..

SEJARAH

kita lupa apa penjajah dah buat pada bangsa kita...apa jadi pada bijeh timah negara kita....apa yang kita dapat peljaran dari perbuatan penjajah...harap kan umno...kamu fikir lah sendiri...pepandai la korang fikir ..... on 
WA TAK TAKUT
Publish | Delete | Spam
usop ali
on 7/21/17


--------------

SYARIKAT PEANGKUTAN ROSMAH MANSOR





SPRM- SYARIKAT
PENGANGKUTAN
ROSMAH MANSOR
SPRM.... Syarikat Pengangutan Rosmah Mansor.... Kakakaa... Angkutlahhhhh.. Sampai licin kau kebas...yap inseng matakahji semar iseng....
 on SATU LAGI SANDIWARA
Publish | Delete | Spam
DIDI KOTA BELUD
on 7/22/17


-------------

JAMAL TALI GANTUNG UNTUK KHAIRY





JAMAL 

TONGKOL

Kalau logo harapan jadi tali gantung untuk leher najib, tali gantung untuk leher kj pulak adalah harapan sedalam kolam ikan tongkol jamal sekinchan. Walaupun gangster kampung banjar, dia ni rupanya lebih hebat dari kj. 


TALI GANTUNG

Kj cuma ada degree dari ford lembu jantan. Gangster kampung banjar ada phd dari ford lembu jantan! Jamal says he's worthy replacement for KJ, will reveal credentials Sunday. Jeng jeng jeng... najib dah bagi lampu hijau untuk kj akhirnya dicantas sebab kj tak boleh dipercayai lagi dengan maklumat tentang najib yang dia ada... 

UNTUK KHAIRY

dan malang bagi kj, tak seperti anwar dan mahathir yang ramai pengikut setia yang berani dan sanggup berkorban sama melawan, kj takde siapa yang sanggup bermatian back up dia... selamat jalan, nice knowing u! 
on LOGO HARAPAN - TALI GATUNG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/21/17






-----------------

FORUM CULT 2017





FORUM CULT

SIARAN LANGSUNG
SEDANG DIURUS


Mahathir Agen Perubahan 
atau
Agen pemusnah


Tarikh: Selasa 25 Julai 2017
Masa: 8.00 Malam
Tempat: Dewan China KL

PANELIS
1- Isham Rais - NGI
2- YB Dr. Jeya - PSM
3- Mat Sabu - PAN
4- Haris Ibrahim -NGO

Anjuran Kelab Bangsar Utama




----------------------

HANTU PUTRAJAYA






INI HANTU

hantu? betulkah? bole tanya sikit? hantu altantuyaa ada? hantu teo beng hock ada? hantu 1969 ada? hantu memali ada? hantu keretapi maut ada? kalo gitu, banyak banyak banyak hantu ar! satu bomoh mana bole KAUTIM dengan hantu hantu ini? 

PUTRAJAYA

kalo songkol dengan pawang, songkol dengan dukun, pon tarak gerenti menang! yang gerenti, tumbang aje....... tapi tumbang yang mana satu, yang jadi tanda tanya? wakakakaka p.s. berwaspada dengan R.A.H.M.A.N.!!!!! RAHMAN akan datang!!!!! 
on PRU14 AKAN DIPERCEPAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/21/17



-----------------

PROJEK TIPU MELAYU






PROJEK

When the hotel was purchased, each was the chief corporate adviser and director (respectively) of the Raine and Horne company, appointed by the FIC to manage the hotel's purchase, the statement said. Based on investigations, both are suspected of having manipulated the price of the hotel to the point where the FIC overpaid by tens of millions of ringgit. 

TIPU

Kalau macam ni, maksudnya sah ada salahlaku dalam pembelian hotel oleh sykt felda tu. Kalau dah ada salahlaku, maknanya cuma ada 2 kemungkinan: 

MELAYU

1,isa selamad dan lembaga pengarah terlibat langsung dan/atau tak langsung dengan salahguna kuasa maka semuanya tak boleh lagi diberi pikul amanah dan mesti disebat dan penjara, atau 

OLEH 

2,isa selamad dan lembaga pengarah kesemuanya bongok tak cukup ilmu mudah kena kelepet dan tak competent pegang jawatan tinggi begitu. 

GEROMBOLAN

Tak kira alasan 1 atau 2, jelas isa selamad dan lembaga pengarah tak boleh pegang jawatan tinggi lagi, samada dalam felda ataupun tempat lain! Perbuatan sesiapa lebih atas dari on 
SATU LAGI SANDIWARA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/21/17





---------------

SOKONG PERJUANGAN RAKYAT SARAWAK






KITA

BERSAMA

SOKONG

PERJUANGAN

RAKYAT

KALIMANTAN 


Kuching bakal menjadi ‘lautan merah’


HARI ini, kawasan muzium Sarawak di Kuching – tempat perhimpunan Hari Sarawak - bakal berubah menjadi lautan merah.

Penganjur acara, Pergerakan Sarawak For Sarawakian (S4S) dan Persatuan Dayak Iban Sarawak meminta mereka yang merancang menghadirinya agar mengikut warna tema, kerana ia mewakili perpaduan dan "sebagai tanda kami masih melihat merah".

Jurucakap S4S, Peter John Jaban, berkata rakyat Sarawak masih melihat merah mengenai banyak perkara berkaitan hubungan kerajaan persekutuan-negeri, seperti ketidakpatuhan Perjanjian Malaysia 1963, hasil minyak dan gas, cukai pelancongan, serangan terhadap kebebasan beragama dan pengharaman tatu di kalangan anggota polis.

"Rakyat Sarawak mesti berdiri bersama untuk menunjukkan kita menyokong hala tuju kerajaan negeri. Kita tidak lagi menerima status quo."


Beliau meminta rakyat Sarawak "memakai pakaian berwarna merah ke kedai kopi, ketika berbelanja dan ke kebun".

Hanya satu kilometer dari kawasan muzium, upacara rasmi yang menandakan Hari Sarawak akan diadakan berhampiran waterfront Kuching.

Jaban meredakan kerisauan tentang apa yang berlaku pada 2015, ketika perarakan Hari Kebangsaan dan Kebebasan Sarawak 722 yang menimbulkan konflik dengan polis, mengatakan sudah memaklumkan mengenai acara tahun ini dan pihak berkuasa "menyokong perhimpunan".

Beliau adalah antara 13 individu yang disoal siasat pihak polis berhubung kejadian itu, yang berjaya menarik penyertaan 5,000 orang ke padang ragbi Song Kheng Hai di Padungan, tahun itu.

Wan Junaidi Tuanku Jaafar yang ketika itu menjadi timbalan menteri dalam negeri berkata, walaupun majlis itu dijalankan mengikut Akta Perhimpunan Aman 2012, pihak penganjur tidak meminta keizinan pihak polis untuk "menentukan tempat yang sesuai bagi acara itu".

Tiada seorang pun yang didakwa atas perhimpunan itu.

Bermula tahun ini, Hari Sarawak adalah cuti umum. – 22 Julai, 2017.

RAKYAT

KALIMANTAN

BERSATULAH





----------------------

SEMANGAT NASIONALIS SARAWAK






BERSAMA

SOKONG

BAJA

KEMBANGKAN

LUASKAN

OMBAK

NASIONALIS

DAYAK

SARAWAK





---------------

SELAMAT MERDEKA SARAWAK








22 JULAI




SELAMAT

MERDEKA

S'RAWAK




-------------

NAJIB DIKEPONG ILLUMINATI








PEMIMPIN 

WASATIYAH

Hamaigod. Pemimpin wasatiyyah ku sudah d kepong. Cukup, enough, assez, kaf, potumana. Ni smua rancangan illuminati utk mengganggu gugat kemaslahatan ummah . Najib mentadbir begitu baik, enak n lazat skali. 

DIKEPONG

ILLUMINATI

Memang x d nafikan, zaman najib byk rasuah, harta n tanah negara byk digadai pajak, kes bunuh peringkat tertinggi berlmbak, bini belanja rakyat yg payung tnpa rela, institusi awam jadi sampah, brg naik, smua naik. Tp korg boleh bersyukur tak sbb kote abduh pon boleh naik lg utk palam 70 bidadari. 
on RANCANGAN TERATUR
Publish | Delete | Spam
Nol
on 7/22/17




------------------

SUMPAH ALTANTUYA SAMPAI




SUMPAH

bro tt..apa cite qatar dikepong?nape ust2 dan pejuang2 ahlusnunnah walrasuah senyap sunyi..atau diorg dah siap sampai qatar utk mempertahankan qatar dari fitnah wahabi saudi..pandai trump niaga..syabas mr trump..utk najib, tiada jalan u turn..

ALTANTUYA

kalo turun maka anda akan ditangkap, kalo terus jd pm, maka semua negara akan pasang perangkap..ini tulahan anak arwah altantuya yg mati dibom...gua menunggu dgn penuh saspen akan episod2 akhir saekor anak tun razak.. on RANCANGAN TERATUR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 6:19 PM





----------------