.

Jumaat, 6 Januari 2017

SANDIWARA SPRM GAGAL MELESET





SANDIWARA

SPRM GAGAL

PELAKON ADA

SKRIP SENDIRI

Saya tak suka orang pergunakan saya: Bahri
SHAH ALAM - Bekas Pengarah Bahagian Operasi Khas (BOK), Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia,  Bahri Mohamad Zain, 58, menafikan beliau pernah berjumpa atau dihubungi oleh media rasmi suruhanjaya itu.

Malah katanya, di akhir tugasnya di BOK, mereka juga tidak pernah bercakap dengan beliau.

"Pendedak ini ada di mana-mana, sepatutnya tunggulah kenyataan rasmi daripada saya sendiri. Saya amat tidak suka orang mempergunakan saya tanpa kebenaran," katanya kepada Sinar Online.

Bahri berkata demikian bagi mengulas kenyataan media SPRM yang mendakwa pihaknya telah menghubungi beliau, dan menyatakan Bahri menafikan bahawa beliau bersara kerana kecewa terhadap kes siasatan SRC International (SRC).

 "Berhubung kenyataan di sebuah portal media, bahawa Datuk Bahri memilih bersara awal kerana kecewa kes siasatan SRC International (SRC) tidak boleh dibawa ke mahkamah, SPRM telah menghubungi beliau dan Datuk Bahri menafikan mengeluarkan kenyataan sedemikian kepada portal tersebut," petik kenyataan SPRM.


SPRM BUAT

SANDIWARA

TANGKAP KSU

UNTUK TUTUP

CERITA  BAHRI

LETAK JAWATAN

NAK TUTUP KES

NAJIB REMBAT

45 JUTA DUIT

SRC SDN BHD




---------------------

3 ulasan:

652203 4423143 berkata...

Saya tahu,semua org tau,1 Dunia pun tahu dan TT pun lebeh tau. Kita boleh cakap,boleh maki hamun tapi hakikat nya hari ini kita tak mampu mengubah apa apa...

DIDI KOTA BELUD berkata...

DRAMA from sabah with loot sudah siap belum...apalah SPERM ni...nak tengok ending dio ni...tiket dah book niiiiiii...heheehhe...SPERM TU berlari ke berenang...suspen niiiiiii....kakakakak

noname berkata...

tabik utk dato bahri .. contoh meLaYu isLam sejati. moge aLLah merahmati hidup dato sekeLuarge .