.

Khamis, 5 Januari 2017

ROSMAH MANSOR DISYAKI POLIS




ROSMAH DISYAKI POLIS
Dari ilmu sains hayat, kaki ini sangat besar lebih dari normal kerana sebelah tapak kaki saja sudah melebihi saiz kepala najib yang semakin membesar kebelakangan ini. 

Polis suspek kaki besar ini samada milik king kong, jika betul polis tak berani tangkap sebab dah tonton filem king kong part 1 sampai part 10 dan jelas polis malaysia takde kecanggihan dan fire power lawan king kong, maka tiada kes. 

Suspek lain ialah rosmah laki najib, sebab kaki laki najib saja yang boleh sebesar itu, dan jika betul, polis anggap ini cuma isu perkelahian rumahtangga, juga tiada kes. Conclusion: NFA on HINA PEMIMPIN MELAYU ISLAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/5/17


BURGER McPORK
Kaki dan TV akan di-siasat Kalao kuching aku berak di-atas muka pertama Utusan meloya yang ada gambar Najib. Ada kah kuching ku ni meng-hina pemimpin Melayo? Dan hina Islam? Akan ke kuching ku ni akan di-tangkap dan masok lokap oleh Ketua Twit Bebal Negara? 

Yang hina Islam ialah Jakim Jakim dah buat orang Melayu Islam per-caya kepada Jakim Bahwa semua restoran McDogal adalah Halal. Ini adalah usaha yang paling bodoh . Bayangkan lah..melayu malaysia ni pi Thailand , Hong Kong , Japan etc dan makan direstoran McDogal Dan anak bini semua nya ter-tarik dengan Burger McPork. * can you see my point of view about this "bodoh-ness" of Jakim ? on HINA PEMIMPIN MELAYU ISLAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/5/17

MELUAT
Tak tau la nak kata apa?... meluat sungguh, sampai cop muka dia dgn tapak kaki..!mcm tu punya hina!!!.. malu la kalau org luar tau.... on HINA PEMIMPIN MELAYU ISLAM
Publish | Delete | Spam
652203 4423143
on 1/5/17


---------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

BOYCOT terus dengan McDogal




kalo tak "MAO",

atau

tak ada "telo"

pegi 'MADU 'dengan McDogal

(boleh main depan dan blakang sama dia)

(tolong jangan 'tikam blakang', OK?)