.

Khamis, 5 Januari 2017

ORANG RAMAI NAIK MINYAK








BILA MINYAK

NAIK HARGA

RAKYAT MULA

NAIK MINYAK

Harga minyak bulan Januari 2017 Petrol RON95 RON97 Diesel

www.mysumber.com › Situasi Malaysia
Translate this page
4 days ago - Harga minyak bulan Januari 2017 Petrol RON95 RON97 Diesel. Harga minyak petrol dan diesel terkini di Malaysia untuk bulan 1 naik turun ...

Senarai terkini harga minyak Malaysia RON95 RON97 Diesel 2017

www.mysumber.com › Situasi Malaysia
Translate this page
4 days ago - Harga minyak Petrol dan Diesel terkini pasaran runcit harga di pam ... harga runcit RON95, RON97 dan Diesel sama ada kekal, naik atau turun ...

harga minyak naik: Berita Terkini, Foto, Video mengenai harga minyak ...

www.astroawani.com/topic/harga-minyak-naik
Translate this page
Topik mengenai harga minyak naik, Berita Terkini, Foto, Video, Foto mengenai harga minyak naikdan lihat perkembangan terkini, berita, informasi dari Astro ...

Berita harga minyak naik, Cari Berita Terkini mengenai harga minyak ...

www.astroawani.com/topic/harga-minyak-naik/news
Translate this page
Dapatkan Barita harga minyak naik dan cari tajuk utama berita terkini mengenai harga minyak naikdari Astro Awani. Dapatkan berita semasa, artikel dan berita ...

Angry protests erupt across Mexico after 20% hike in gasoline prices

Demonstrators have blockaded highways, looted shops and forced service stations across Mexico to close in a wave of angry protest triggered by a hike of more than 20% in the government-set price of gasoline.
The announcement of the price increase came on 1 January – when long queues of cars were already forming at pumps because national oil giant Pemex was unable to supply all gas stations due to problems with oil refining and fuel shortages caused by theft.
The so-called gasolinazo – as the price hike is known – added insult to injury, and since then, protests have spiraled. Truckers, taxi drivers and irate individuals have blocked the main highways into Mexico City and major thoroughfares in the capital, prompting bus lines to cancel service.







---------------------

3 ulasan:

abdul hamid berkata...

Hishamuddin Rais...!!!!!!

Blog Tukartiub ini saiz font'nya semakin lintang-pukang, pontang-panting, tertonggeng-terbalik.

Isham jangan buat tak tahu saja. Isham wajib ubah kembali saiz font Tukartiub menjadi kepada mode normal (mode Default/mode asal).

Isham eksplore'lah blog A Kadir Jasin.

Saiz font blog A Kadir Jasin cool tak pontang-panting, tak tertonggeng terbalik macam blog Tukartiub.

PS - Blog Tukartiub ini nampaknya macam kena santau dengan jinn jer...

Tanpa Nama berkata...

Kat mesia ni lantak la barang naik ka hapa ke org melayu rela jd hamba umno pun xpa asalkan umno memerintah... Mentaliti melayu mmg mcmtu...kalau ada yg sedar pun hanyalah 20-30% shj.yg lain hampeh....terima la hakikat umno tetap menyamun 100 tahun lg...melayu dok sibuk2 takut cina perintah malaysia.apa nk buat melayu mmg bahalol.

DIDI KOTA BELUD berkata...

mexican makan babi..minum beer..konkek kuda tu biasa..sek bebas...tak mcm tempat aku...tempat aku banyak orang baik...ko hidang babi pun dgn sopan dia tolak..kalau cerita syurga..ini masam..no 1...minyak naik ko bilang...kakakkaka..mcm taik palat terlekat di kasut je tu...cubo ko cerita duit hantaran naik...perang saudara perang sabil wooooooooo...kakakakakkaak