.

Selasa, 3 Januari 2017

MENTERI PUN TAK TAHU NAJIB NAK CABUT






APA MAKNA

BERITA INI?

MAKNANYA

KES INI BERAT

TAMBAH BERAT

MENTERI PUN

DALAM GELAP

NAJIB TAKUT

PROGRAM

DIKETAHUI

NAJIB DAH

MULA NYOROK

MULA BUAT

LESAP LESAP

TAKUT DENGAN

SIAPA?



Menteri tak tahu jet kerajaan ke Australia


Tuan Haji Ismail Sabri Yaakob berkata beliau hanya mengetahui mengenai percutian perdana menteri di Australia dan perjalanan pesawat rasmi udara kerajaan yang kebetulan sama di negara itu hari ini.
Bercakap kepada media hari ini Ismail berkata beliau tidak mempunyai sebarang maklumat mengenai kapal terbang Airbus A319 itu.
Disebabkan itu katanya beliau tidak dapat memberi sebarang komen mengenai "kebetulan" membabitkan percutian  Najib dan kapal terbang rasmi berkenaan.
"Hari ini baru saya dengar ni, jadi saya tak tahu,” katanya kepada pemberita selepas membuat lawatan ke Tabika Kemas di Bandar Baru Salak Tinggi.
TAKUT FBI

TAKUT WARAN

RED INTERPOL

TAKUT DEMO

WARGA LUAR

NEGARA DAN

TAKUT MEDIA

DUNIA AKAN 

DATNG TANYA

SIAPA CURI

DUIT 1MDB

SIAPA ARAH

BUNUH 

ALTANTUYA





--------------

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...


Esok2 dia balik la tu dengan lagak takde pape...

ke ko rindu terok kat pink minister mesia nie ke...?

Tanpa Nama berkata...


Esok2 dia balik la tu dengan lagak takde pape...

ke ko rindu terok kat pink minister mesia nie ke...?

Tanpa Nama berkata...


tak yo tah tidak mentori tu... mcm dah tak berhubung dgn bos sendiri...

gilo apo org kanan tak tahu dio kek mano... ko mato ponoh dodak...

Tanpa Nama berkata...

Jadi MAGIKMAN pulak ke ????

Apa cerita SAPUMAN ????

Tanpa Nama berkata...

Ini ajaran freemason, menipu adalah protokol wajib pegawai tertinggi kerajaan. Mufti pula kerjanya sakitkan hati rakyat.

Ini termaktub dlm hierarki kapitalism. Mustahil Agong baru yg alim boyot tu nak laksanakan hudud dan tangkap Najib. Kahkahkah.

DIDI KOTA BELUD berkata...

australia ler dia..sana semua keturunan banduan...dia nak blaJar mana nak survive dlm penjara dulu baru ler balik temPat dia cari duit...MALAYSIA.

Tanpa Nama berkata...

Di msia menteri n mupti semua tipu. Kalo menteri ckp tak tau maknanya dio tau atau buat tak tau. Syarat jadi menteri mesti pandai tipu. Hahaha