.

Jumaat, 6 Januari 2017

LINTANG PUKANG




KITA WORANG COOL
Kalo blog ni tak sesuai utk lu baca, lu pergilah baca berjuta2 blog lain yg ada. Kami dah bertahun di tukartiub, sejak hari pertama 2008 slps PRK Permatang Pauh lagi.. xder heran itu sumer. 

Salah eja, tunjuk lubang jubo kau, typo error lintang pukang adalah kerja seni dan utk mamat cool mcm kita worang. Bukan utk mamat skema mcm lu. Pergi mereput la dgn lu punye skema ajaran UMNO dan PAS HADI tu. Jika susah, sila meninggal sajalah. Tak susah pun, berhenti bernapas je. on ORANG RAMAI NAIK MINYAK

in response to Hishamuddin Rais...!!!!!! Blog Tukartiub ini saiz font'nya semakin lintang-pukang, pontang-panting, tertonggeng-terbalik. Isham jangan buat tak tahu saja. Isham wajib ubah kembali saiz font Tukartiub menjadi kepada mode normal (mode Default/mode asal). Isham eksplore'lah blog A Kadir Jasin. Saiz font blog A Kadir Jasin cool tak pontang-panting, tak tertonggeng terbalik macam blog Tukartiub. PS - Blog Tukartiub ini nampaknya macam kena santau dengan jinn jer..., by abdul hamid.
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/5/17



--------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Aku baca blog tukar tiub bukan ertinya aku setuju semuanya. Bagi aku semua itu maklumat, maklumat ni byk, yg aku suka dgn yg aku tak suka....

Tanpa Nama berkata...

Dlm sehari kat 40 kali aku buka blog tt.sejak 2008 dulu lg.sebab mamat ni la aku pakah pas 2 kali weeks in...election..next blm tau lagi..kah..kah..kah

Tanpa Nama berkata...

Abang abdul hamid, berapa pasangkah seluar slack dari fabrik jenis licin yang awak miliki? Jika awak cuma memiliki sepasang, awak tidaklah layak mengemukakan perutusan mengkritik abang hisham sebegitu, awak tau?