.

Isnin, 9 Januari 2017

INI MUKA PAK AJI CURI DUIT





PAK AJI CURI DUIT
Hoi tt..brader nie dulu belajaq dekat um .dia nie junior hang aku rasa..saja nak tau,dia nie dulu masa blajaq mat skema kaa? Dia join demo baling dak.hare laa deje ni kuat rasuah noo on KENAPA MUKA TUAN HAJI INI DISOROKKAN
mhaneffs neff
on 1/8/17

PAK AJI  SELALU PERGI UMRAH
Hensem jugak hj md arif ni. Misai keraih mcm berus sabut. Nampokk alim tp alim kucing. Kalo mo1 boleh makan rm2.6b dlm akaun awat pak hj ni tk boley? on KENAPA MUKA TUAN HAJI INI DISOROKKAN
Anonymous
on 1/8/17


PAK AJI SUDAH KANTOI
Kah kah kah orang kampung semua sudah tahu.. kah kah kah on KENAPA MUKA TUAN HAJI INI DISOROKKAN
Blah la
on 1/8/17

PAK AJI REMBAT DUIT
Kak Ijat ke umrah, terus ngan selamba badak jer boleng 250 juta. Dia mmg gi umrah 3x, umrahnya mabrur somisteri. on KENAPA MUKA TUAN HAJI INI DISOROKKAN
Anonymous
on 1/8/17


PAK AJI MUKA BOPENG
diolah tu..muka mcm backhoe gali pailing...gigi putih ya.....hehehehehhe on KENAPA MUKA TUAN HAJI INI DISOROKKAN
DIDI KOTA BELUD
on 1/8/17

PAK AJI KAKI RASUAH
Aku rasa dia ni banyak duit bukan sebab rasuah...rasanya dia tak songlap duit macam najib. Rasanya dia banyak duit sebab ikot saranan bos dia mat maslan, melakukan 2 kerja. Part time kerja dia jadi mutawir umrah kot... on KENAPA MUKA TUAN HAJI INI DISOROKKAN
underBear
on 1/8/17







------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

msia is pelik bro...pencuri diangkat pemimpin, yang melapor pulak di aumbat penjara...terbalik songdang...heboh heboh sekejap je...kalau tok aji bagi share kat sprm...tiada kes...semua tutup...org msia kan pelupa...apa makan semalam pun lupa inikan pulak kes begitu lama kah kah kah...apa pun kalau bapa borek anak jadi rintik....itu dulu...kalau bapak sapu 2.6 billion anak sapu 2.6 million..beza nya B dan M saja... kah kah kah hancuassasaaaaaa perasuah jadi ketua jabatan, ketua pejabat. ketua kementerian...anak buah apa lagi...ikut sama sama..mana bokeh sapu jikat siap kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Jangan menghina tak baek,marila kita doakan semoga Allah ampunkan dosa2 dia.kita semua pun maafkan dia,tapi kena sumbat dia dlm penjara harta semua kena sitar...Najib jgn duk syok sngt sbg pemimpin no 1 nanti rakyat dapat tau jugak ttg wang lebih drp 2.6billion tu,cincin isteri ,bag bag tangan berjenama,gelang kaki gelang tanggan jam tanggan,jam loceng,ituitu jam nanti rakyat tau la.

Tanpa Nama berkata...

itu la sb nama ramai org nak keje gomen..walaupun gaji kecik tp bole berhutang dan membina bank dlm rumah..bank2 pun sanggup bagi pinjaman walaupun org gomen tak mampu..kalo gomen buat salah, hukuman cuma tukar jabatan je..bukan kena penjara atau didenda cuci bra big mama..warga pantai timur dan utara yg ramai keje gomen ni..org gomen bukan kisahkan kenaikan barang sb keje mereka tetap terjamin walaupun swatsa takda keje, kena buang keje..