.

Selasa, 3 Januari 2017

FAKTA AKHIR TAHUN









WARGA IRAQ MATI 
Number Of Iraqis Slaughtered 
In US War And Occupation Of Iraq 
"1,455,590

SOLDADU AMERIKA MATI
Number of U.S. Military Personnel Sacrificed 
(Officially acknowledged) 
In U.S. War And Occupation Of Iraq
 4,801

SOLDADU ASING MATI
Number Of International Occupation Force Troops Slaughtered In Afghanistan : 3,487

BELANJA PERANG IRAQ & AFGHAN
Cost of War in Iraq & Afghanistan

$1,734,759,873,548



---------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Banyaknya nombor, pening kepala tengok...

Tanpa Nama berkata...

Tak tau kira jumlah itu. Nak tanya kak rosie cukup dah.

Tanpa Nama berkata...

Nnti najib kata aku punya 2.6b kacang putih sj banding dgn 1.73t, USD pula!

Tanpa Nama berkata...

Ala tt, kalau dikaji dengan lebih saintifik, jumlah 1.7trillion tu tak sampai pun 1,000x ganda jumlah donation najib sorang iaitu 2.6billion maknanya kos perang usa tu tak sampai pun menyamai 1,000 najibs sedangkan usa menggunakan berpuloh hingga beratus ribu orang dalam perang tu dari presiden dan setiausaha negara hingga joint chief of staff dan segala jeneral hingga askar dan doktor militari, maknanya najib dan penasehat 2 orang je pun lagi berharga belum kira jamal hanyir, rani kulop, dan apa lagi rosmah kahkahkah

Tanpa Nama berkata...


cilako punyo tangan2 jahat dalam amereka...