.

Rabu, 28 Disember 2016

SEKODENG SUKA KEMUT




JABATAN ISLAM SUKA SEKODENG
Aku bukan hape. Cuma haku panassss ngan horang jabatan ugama islam ni biler kawan jiran haku mula bermasalah rumahtangga ngan bini dier, dah tu bini nak cerai je tapi laki berat, masih sayang masih nak elak keruntuhan mesjid, jadi mahkamah syariah bagi tempoh 3 ke 4 bulan gitu bagi dier org cuba settle baek, dengan kaunseling oleh jabatan ugama. 

Pendek cerita, satu kaunseling pun tak penah ader sesi, satu horang jabatan ugama pun takder suara menalipon haper lagi tunjuk kelibat muka hensem dier, dua-dua laki ngan bini (masa tu da duduk rumah lain-lain) dok talipon nombor yang mahkamah bagi tapi tak penah dapat pun cakap ngan hustad yang konon tugas dier bantu selamatkan rumahtangga bermasalah, sampailah tarikh mahkamah semula, lalu putus rumahtangga jatuh talak depan hakim, tanpa dapat peluang kaunseling pun. 

Hagaknyer hustad ngan pegawai jabatan hugama lebih priority ngan skodeng pasangan tunang cuba rasa ngentot seblom kawen daripada usaha selamatkan mesjid laki-bini yang dah sedia on AKIDAH MELAYU TERGUGAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/27/16






-------------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

jabatan skodeng negara atau jabatan moral negara...kah kah kah... bab rasuah tak bising...halal kah haram kah...ramai melayu rasuah...macam mana nak cuci dosa...guna ayat mana satu... jangan mare...pencerahan bagi aikit...balak di hutan halal...kah kah lah

Tanpa Nama berkata...

Tontonwy dah jumpa ke? Hutang bayar bilik hotel suda setel tak? Jom skodeng projek Hotel 3 Bintang. Berebut nak jadi tukang ketok pintu. Lebai-lebai jadian bro. Jual agama sambil layan porno halal dan porno haram.

TUBELES berkata...

umno belum kalah lagi..melayu dah BANGSAT...buktinya....mlm ni kita pakai TORCHLIGH 220 punya kuasa kuda...siapa nak tengok bulu ari ari belum pernah kena embun...kakakakkakaka

Tanpa Nama berkata...

Ko ingat dia org brani masuk ke dlm blog yg diberikan warning merah dekat beranda masuk page nie... begetar hari mereka ketakutan lah...

Tanpa Nama berkata...

SKODENG tuh syok

Bukan aper.... SKODENG tuh macam REMPIT lah

Dapat kejar kejar DUIT KLAIM kan

Biasa lah

Bebudak tuh SKODENG ingat free buta ka

Ada GEPAU lagi lah dia orang suka

Apa apa pun boleh cerita kan

1 tuk kau , 2 tuk kita

Formula standard kan

Biasa lah