.

Sabtu, 10 Disember 2016

SEKALI LAGI PUTAR ALAM








SEKALI LAGI

PUTAR ALAM

DULU CIA

KATA SADDAM

ADA SENJATA

NUKLEAR

KALI INI TUDUH

RUSSIA PULAK



CIA concludes Russia interfered to help Trump 

A secret CIA assessment has found that Russia interfered in last month’s US presidential election with the goal of helping Donald Trump win the White House, the Washington Post has reported, citing officials briefed on the matter.

KAH KAH AKH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH
TERGOLEK DOG






---------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

cari punya cari , rupa rupa nya rejim Saddam tiada WoMD
Si Saddam yang klentong dan berbohong bahwa dia ada WoMD.
Akhirnya Saddam kena teruk teruk..kena kaw kaw.

cari punya cari bahawa maria Chin ada online direct dengan Soros.
Rupa rupa nya Kepala Twit Negara yang klentong.
kita tunggu Twit negara ni kena kaw kaw...

Tanpa Nama berkata...

Bodo la cia nih. Cia, cina la. Bukan rusia. Cina yang power lebih dari rusia. Kan cina yang banyak godam laman web amerika dalam bebwrapa tahun kebelakangan, itu semua memuncak pada pilihanraya presiden, tapi takkan berhenti situ, sebab banyak lagi kes sedang q tunggu giliran, termasuk, atau terutama, kes najib anak beranak, kan najib dah serah berbilion hadiah pada cina, maka priority kes najib anak bini la naik dalam turutan q, berjaya bagi settle kes najib dengan laki nanti kasi lagi hadiah beberapa bilion lain pulak, kan prinsip najib dengan cina I hep yu, yu hep mi. Rusia mana dapat bikin macam cina bikin. Itu pasal cina langsung tak segan tak kecut terang2 nak claim segala pulau di laut cina selatan. Cina perlukan tanah lebih banyak, tanah elok boleh diduduki, sebab penduduk cina makin ramai tak lama lagi dah cecah 2 bilion then kejap je menghampiri 3 bilion pulak, mana nak sumbat?

Tanpa Nama berkata...

Elok juga ada UNDI BARU...

TRUMP ini kerosakan saja

Otak sama macam MAT BAHALOL jugak

Lahanat

Lebih baik kenali BEWAK dari pada SERBAN DALAM BEWAK.....

Itu kata kunci nya