.

Rabu, 14 Disember 2016

PARTI KETUANAN MELAYU DITIPU CHINA TEMBAM




CHINA TIPU KETUANAN MELAYU
Parti ketuanan kena tipu kena songlap kaw2 oleh cina apek tak mandi pagi kapir harbi sebab parti ketuanan suka guna dukun pawang bila nak cari/mula projek. Sebelum cina apek tak mandi pagi kapir harbi tu dapat meloloskan idea jahat dia, parti ketuanan dah terlebih dulu dibuka laluan dan dibolosi sang bomoh melayu atau jawa. 

Jadi parti ketuanan dah kira kena lanyak dp la, ataupun gangbang. Bayaran dukun untuk turut main tu murah je, seribu dua ke 10, 50 ribu je, sebab pawang tu terus je dengan lifestyle kampung dia lepas tu, takde pulak dia nak up diri dia laki bini ada istana toyol ada ferrari ada private jet ada bot mewah. Tapi cina apek tak mandi pagi kapir harbi takkan adanya nak teruskan gayahidup lama duduk serumah 5-6 orang dengan emak bapak walaupun sendiri.

dah kawin ada anak, makan kat meja kayu bulat atas bangku bulat takde.tempat sandar, kaki.sebelah bersila atas bangku, sebelah lagi mencangkung atas bangku, hirup mi sup babi dengan gelojoh tak sampai 5minit licin semsngkuk. on KETUANAN MELAYU DITIPU OLEH CHINA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/14/16






------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha

Apa kata SI HOTOK ?????


ALAMAK sudah bagi SIJIL tak ?????

Tanpa Nama berkata...

sudah masuk ISLAM.....


ketuanan..... sudah lama kena tipu.... oleh ISLAM!


ISLAM celup