.

Isnin, 19 Disember 2016

MB NEGERI SEMBILAN AKAN DIGUGUR








ORANG NEGORI

EBOH BONAR

MAT SAN

KONO TORAJANG

CUBO NENGOK

PILIM INI
MAT SAN

CUBO BORI

NASEHAT PADO

NAJIB ROSMAH

TU PASAL KONO

TORAJANG

GOLO DEK EEH

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

MOHD ini cakap Berani Kerana Benar

Yang kena sindir tuh memudharat kan bukan menfaat kan....

Kalau Kambing ada lah harga bila RAYA

Kalau BEWAK tuh.... khor dhing ghell saja lah gaya nya

Tanpa Nama berkata...

org nogori ni banyak pencipta dasar dlm malaysia.. rmai pgawai2 besae org negori.. tp dorg cool n silent je.. dasar haluan kiri pn org nogori jugak.. isham rais.. tahniah anda diingat sbg pengerak tdo paklah.. kahkahkahkah..

Tanpa Nama berkata...

Ustad mad asan ni orang pak lah. Dia take over isa pendek yang dah terlebih panjang masa di kerusi mb ns hinggakan dah jadi langau magik, panjang hayat sebagai mb. Bila mr.clean take over dari mahathir yang dihambat turun dek tt dan rakan (kahkahkah), mr.clean telah mula op cleaning up, yang kena penyapu (rupanya sebelum terlentok tidor, pak lah dah sempat talipon ejensi cleaner bagitau apa kerja kena buat) termasuklah isa pendek dan malaun gatal dari jasin (lupa pulak, anak toyol pun kena penyapu pak lah ke?). Silapnya isa pendek orang kuat haji (sebab pd la apo lagi) maka isa pendek dipanjangkan lagi umor dia, cuma bukan mb tapi mr.kerusi dalam estet terbesar malaysia. Dan nampaknya mad asan dah dirasakan terlebih panjang jugak umor dia di kerusi mb ns, maka sepertimana mad said yang juga haji rasakan terlebih panjang umor di kerusi mb ganu lalu dicampak serta merta, mad asan juga boleh dicampak serta merta jika isa pendek dah jumpa calon pengganti aka proxy dia untuk haji nobatkan