.

Selasa, 13 Disember 2016

KETUANAN MELAYU DITIPU OLEH CHINA








PARTI INI

MENGAKU 

PARTI HEBAT

KETUANAN

MELAYU
TAPI KENAPA

PARTI INI

KENA  TIPU

OLEH CHINA




------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Melayu kan BODOH

Melayu kan MALAS

Melayu kan suka kerja kerja BARUA

Melayu mana lah ada DUIT.... NOL

BODOH , MALAS , TAK ADA DUIT lepas tu PELAHAP pulak

Kalau NGENTOT PUN TAK BAYAR , apa lagi Melayu boleh tanggung jawab

Macam BEWAK lah.... bila PELAHAP bagi BANGKE pun sedap.....

Itu lah sebab nya

Bukan CHINA saja boleh tipu , NIGERIA pun boleh tipu jugak.....

Adoooiiiii..... Adoooooiiiiiii..... BEWAK SERBAN pun boleh tipu jugak

Ambo pung pening doh.

Saiful berkata...

Dia dah Masuk melayu la...tu yg bg chance tu..hg aja tak tau..kan hari tu pau dok kat depan..hg tak nampak..kalu tak nampak...ha.ha.cam o ramlee cakap..

Tanpa Nama berkata...

Parti ketuanan kena tipu kena songlap kaw2 oleh cina apek tak mandi pagi kapir harbi sebab parti ketuanan suka guna dukun pawang bila nak cari/mula projek. Sebelum cina apek tak mandi pagi kapir harbi tu dapat meloloskan idea jahat dia, parti ketuanan dah terlebih dulu dibuka laluan dan dibolosi sang bomoh melayu atau jawa. Jadi parti ketuanan dah kira kena lanyak dp la, ataupun gangbang. Bayaran dukun untuk turut main tu murah je, seribu dua ke 10, 50 ribu je, sebab pawang tu terus je dengan lifestyle kampung dia lepas tu, takde pulak dia nak up diri dia laki bini ada istana toyol ada ferrari ada private jet ada bot mewah. Tapi cina apek tak mandi pagi kapir harbi takkan adanya nak teruskan gayahidup lama duduk serumah 5-6 orang dengan emak bapak walaupun sendiri.dah kawin ada anak, makan kat meja kayu bulat atas bangku bulat takde.tempat sandar, kaki.sebelah bersila atas bangku, sebelah lagi mencangkung atas bangku, hirup mi sup babi dengan gelojoh tak sampai 5minit licin semsngkuk. Takdenyer. cina apek tak mandi pagi kapir harbi mesti mau up lifestyle bila dah dapat duit cukup banyak, beli kereta mewah, seluar baju dari butik gucci, kasut ferragamo, kot dunhill, beli banglo 3tingkat, ada duit lagi beli private jet, ada lagi beli private yacht, sewa limo, sewa amoi, nak up lagi sewa awek blonde, awek russia, tak kira la duit tu menang lotrri ke, menang judi kat genting ke, jual lendir amoi ke, songlap duit orang lain ke. Janji hidup mewah, hidup sekali, lepas kiok takde merasa dah, silap2 lahir semula sebagai kambing ke haper. Tapi ada la beberapa kerat parti ketuanan yang bangga tumpang lifestyle apek ni dapat merasa naik limo, merasa naik yacht, merasa naik amoi. Free ma. Haper ke bende apek tu tipu ke songlap ke lantak dia la, pentingnya ketuanan pun sama merasa lifestyle mewah, foc, maknanya aku takde la kena tipu, so ok la tu!