.

Isnin, 5 Disember 2016

KENDURI TAK ADA SIAPA DATANG




AHLI GHAIB
Penuh laa TT, mata aku nampak ramai jer kat meja makan tu. Ada ahli silat yg ghaib, ada perwakilan jin islam dan dan dan. Korang saja jer nak buruk burukan najib kan? on TAK ADA TAMU DATANG
Anonymous
on 12/5/16
TUKAR PM BARU
1-kalau ada video 20saat lagi chantekkkk. Lagipun foto ni tak berapa nak jelas pulak, mana najib mana penyanyi pun susah nak tentukan, dah tentu kepala dan kaki kelentong akan twist baekkk punyer. 

2-kalau umno sendiri halau dan gulingkan najib, itu berita buruk untuk pakatan. Untuk negara pula belum tentu akan dapat separa baik. Sebabnya sejarah akan berulang lagi. 

Pm yang dilihat tak sesuai lagi untuk malaysia ditukarkan dengan presiden umno yang baru, yang kununnya lebih baik, tetapi terbukti acuannya tetap umngok, maka bongok dan kaki kelentong dan kaki songlap dan autokratik yang sebenarnya rasis dan sentiasa menekan, terkadang menekan kaum cina malaysia, terkadang menekan media bebas atau alternatif, terkadang pula menekan amoi mongolia. on TAK ADA TAMU DATANG
Anonymous
on 12/5/16





----------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

MAGIK lah

Mat Lahanat power wokay

Geng Geng semua nya lahanat jugak lah

Mana boleh nampak mata kasar

Kena pakai Infra Red MERAH saja nampak

Kan setan setan tuh warna MERAH

Tanpa Nama berkata...

Eh, ramai datang, penuh dewan tu. cuba gosok-gosok mata tu, baru nampak. kan penuh tu dengan jin dan setan serta pengikut jamal jamban yang amal ilmu ghaib. isssh, ko tak baik menuduh si pokjib tu, kan ijat lembu kata dia the best prime minister ever and ever...

Tanpa Nama berkata...

Dah berapa hari gambar ini keluar tak ada mana2 pihak nak nafi atau counter. Kira sahih la tu