.

Rabu, 28 Disember 2016

KAD UNTUK BUAT RASUAH








F.B



Mujur sy ada kad ni tuan. Xde la terasa harga minyak mahal hahaha





















------------------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

saya nak mohon satu...tapi kulit hitam...boleh kah atau hanya utk sawo matang je kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Semua pemilik kad dan pemohon kad baru - sila meninggal.

Tanpa Nama berkata...

Boleh dapat KONTRAK BILYON ke nih ????

Ah Chong , kasi bungkus BENTLEY satu rumah mari hantar....:

Tanpa Nama berkata...

Halaaaa itu pun kau nak megah. Baru dapat diskaun 1 produk. Hitu pun minyak kelapa je. Helo bro, sebulan berapa botol minyak kelapa lu selalu beli? 10? 100? Takdernyer bro, paling kuat pun lu kena beli 32 botol sebulan kalau lu guna sebotol sehari untuk lu pa chu cheng tiap hari. Kalau larat la. Jadi tak perlu megah la ngan penjimatan tak seberapa tu, tak dapat pun guna amaun tu beli cincin pinang kak mah malah tak cukup pun untuk beli enjin turbo kasi ganti enjin skuter lu. Kalau lu mao megah bangat, lu kena kasi up dulu lu punyer teknik ampu, teknik lipat, teknik tikam, teknik cantas dan teknik terajang dari tok guru persilatan kabupaten jowo negoro bupati bugis, macam gwa, baru dapat penjimatan berjuta-juta daripada kad ahli sifar-gst, diskaun untuk beribu jenis produk tempatan dan impot bukan setakat minyak kelapa bro, malah permit niaga, lesen hotel, deposit air, cukai pendapatan, dan bermacam jenis permit dan cukai semua pun diskaun atau dikecualikan. Tapi kalau lu capai tahap dewa sembilan macam tok guru buana, kad lu bukan setakat zero gst dan zero cukai bro, lu jugak vvip eksklusif diberi cashback lagi bila bershopping, dalam bentuk elaun petrol, elaun shopping henfon, elaun shopping henbeg, elaun shopping henring (bahasa banjar untuk cincin dan gelang) malah elaun sewa jet peribadi pergi shopping kat beijing, shanghai dan guangzhou (ini senarai terkini ganti lama punyer london, paris dan new york) - bukan untuk lu sorang tapi untuk laki lu, mak bapak lu, atok lu, cucu lu, anak lu, anak sedara lu, anak tiri lu pun boleh semua. Tapi tahap diskaun paling tinggi boleh dapat yang semua orang mao dan mimpikan, itulah royal cashback dalam bentuk donation, sehingga 2.6billion! Wuhu! Itu baru megah ada kad diskaun bro!