.

Khamis, 22 Disember 2016

JANGAN MAIN SUMPAH SUMPAH








JANGAN BUANG

JANGAN BODOH

SUMPAH 

DI MASJID

JUNJUNG QURAN

MALAH SUMPAH

DI MEKAH PUN

TAK ADA MAKNA

APA APA

DUNIA HARI INI

BUKAN SUMPAH2

NAJIB WAJIB 

DITAHAN DAN

DIDAKWA

Faiz cabar Najib bersumpah tidak kenali Jho Low

Timbalan Ketua Pemuda Parti Amanah Negara (Amanah) Faiz Fadzil mencabar Najib supaya bersumpah untuk menafikan beliau tidak mengenali hartawan kontroversi, Jho Low.
Kata Faiz langkah berkenaan sekurang-kurangnya mengambil pendekatan sama ketika perdana menteri cuba meyakinkan orang ramai bahawa beliau tidak mengenali wanita Mongolia, Altantuya Shaariibuu.
Faiz dipetik berkata demikian sebagai mengulas sabitan mahkamah Singapura terhadap bekas pengawai Bank BSI Singapura, Yeo Jiawei, atas tuduhan mengganggu saksi siasatan jenayah penggubahan wang haram didakwa ada kaitan dengan 1MDB seperti dilaporkan Malaysiakini semalam.
BUKAN SEMUA

ORANG TAKUT

ALLAH ATAU

TAKUT NERAKA

KALAU NAJIB

SUMPAH NANTI

APAKAH INI

MAKNANNYA

NAJIB SUCI?

DIA TAK KENAL

SIAPA JO LOW

TAK KENAL

ALTANTUYA?








------------------

4 ulasan:

Boley Jalan berkata...

Bila ada kes je semua tuduh aku.......semua kait kan dgn aku......apa raaa...kalau betul sudah lama laki aku c4kan aku, nkorang bukan tak tau laki aku tu.....sekali dia hempap skala riter naik 55B, tsunami sampai kazakstan baru nkorang tau.

Tanpa Nama berkata...

tak payahla sumpah2.
singapura dah jatuh hukuman........
jgnlah jadi haprak mukrak.......

Tanpa Nama berkata...

ada lagi org bangang dlm parti..ko ingat sesumpah tu sama macam biawak dhab ke?kalo lemah kekuatan menegang panjang atau kekurangan kemutan, bole la order minyak dhab dari student2 middle east..isi dhab juga baik utk daya tegang panjang dan daya kemutan..bole dibeli secara online dah akan diposkan melalui lorong2 atau wasta2 pakej2 umrah haji...kalo sesumpah itu pun bole berubah warna megikut keadaan tempat, agak2 sumpah quran sumpah hadis bole berubah2 tak? cukup2 la ada hadi sotong dan tak mustahil ada sesumpah dlm parti...ini biasa..agak2 bila agen2 cia sekarang duduk dlm parti mane?atau dah duduk di putarjaya?

Tanpa Nama berkata...

Budak Bahalol tuh

Kan ada juta juta banyak nya

Apa mau pusing pusing....

Next !!!!!