.

Khamis, 29 Disember 2016

JANGAN HANYA CAKAP - BILA NAK BUAT?








BILA NAK

MULAKAN

INI KERJA

AMAL JARIAH

BERI TAHU

KAMI SEMUA

NAK DATANG

MEMBANTU


Jamal sewa jentolak cadang nak roboh premis tanpa lesen di bawah MDSB

Pengerusi Gabungan NGO Malaysia,  Jamal Md. Yunos akan bertindak merobohkan mana-mana premis yang didapati tidak mempunyai lesen menjalankan perniagaan dibawah Majlis Daerah Sabak Bernam (MDSB).
Beliau yang juga pemilik Sekin Fisherman Village Hotel & Resort mendakwa, terdapat tapak tanah yang diduduki dan dibangunkan tanpa kebenaran dan lesen yang sah.
Beliau juga berkata telah menyewa jentolak untuk memastikan mana-mana pusat judi, disko dan rumah urut tanpa lesen akan dirobohkan.
MAKIN MENARIK

MAKIN PANAS

MAKIN GELORA

BAIK UNTUK

P. HARAPAN

PENGUNDI CINA

TAMBAH BENCI

DG GROMBOLAN

SILAP-SILAP

TAIKO AKAN

HADIAH FULUS






--------------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nak dapat gelaran "HANG" lah tuh

HANG TONGKOL lebih ber taraf tinggi setanding zaman Melaka dan Zaman King Arthur dengan ROBIN LOOT nya

Biasa lah

Kan Melayu tuh

Tanpa Nama berkata...

Jamal ni bodoh, buta perut. Dia ingat boleh senang ke nak roboh disko, rumah urut semua tu?

Tempat tu semua bertuan, ada penjaga. Silap2 haribulan jamal dapat amaran dari bukit aman atau putrajaya!. Oit! Jamal! Awak tu kalau bodoh, sila duduk diam, bodoh jgn tunjuk pada orang, nanti malu sendiri.

Jgn jadi mcm armand, nak tunjuk pandai dgn tt, mcm2 dia bersurah, akhirnya makan diri.

noname berkata...

Lu sape jamban jamaL? Lu ade brani Lu bikinLah .. cit cakap tarak gune, tembak tarak kene. bersih Lu boLeh La buLi ...

Tanpa Nama berkata...

Welcome to SeKencing Hotel&Resort

Kalao dah tuan resort ialah kepala gangster,
pembuli dan rasis ..siapa yang akan datang.
Dah lah kena komen dengan F***ing Poor Service dalam TripAdvisor.