.

Rabu, 28 Disember 2016

ISA SAMAD AKAN SELAMAT








SAHEH FELDA

NAZAK ...TAPI

ISA SAMAD

MASIH

SELAMAT

HOWLAH

Felda nazak, tak patut beli saham syarikat Indonesia, kata PKR

 | December 27, 2016
Rafizi Ramli mendakwa Felda kini mengalami masalah kewangan yang parah apabila mencatat kerugian sebanyak RM2.312 bilion bagi 2013 dan RM1.023 bilion pada 2014.





SUNGAI BESI: Naib Presiden PKR Rafizi Ramli mempersoalkan kemampuan Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (Felda) membayar pembelian pegangan 37% dalam PT Eagle High Plantatations Tbk (EHP) pada harga RM2.263 bilion.
Menurut beliau, Felda kini mengalami masalah kewangan yang parah apabila kerugian bersih selepas ditolak perbelanjaan dan cukai adalah RM2.312 bilion bagi 2013 dan Felda rugi sebanyak RM1.023 bilion pada 2014.
“Jumlah wang tunai di tangan, bank dan deposit tetap yang disimpam Felda berkurangan secara mendadak daripada RM684 juta pada 2013 kepada hanya RM291 juta pada 2014.

ISA SAMAD

AKAN TERUS

SELAMAT

BERTAHTHA

SELAGI

BUDAK ITAM

MENYANYIKAN

LAGU HOT

SEMALAM

DITELOK 

KEMANG





---------------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sejarah biasanya berulang. Isa selamad ni sejarah dia memang selamat bertahun-tahun di kerusi mb n9 walaupun ramai orang n9 terutama luar kawasan linggi/pd tak suka dia sebab saban tahun curah donation bangunkan pd sedang kawasan lain ketinggalan tera-bye2. Tapi isa selamad cuma selamat bertahun-tahun bukan selama hayad. Satu masa jatuh gedebuk gak dari kerusi mb tu. Najib tolong selamatkan semula isa selamad bagi kerusi felda pulak. Dah beberapa tahun isa selamad duduk selamat atas kerusi felda tu. Tapi isa selamad kini bukan isa selamad mb dulu. Isa selamad felda dah sangat tua dah tak gagah badan. Tak heran jika kali ini sejarah mencatatkan isa selamad akan jatuh gedebuk dari kerusi felda lebih cepat dari tempoh nak jatuh dari kerusi mb masa muda dulu. Tapi apakah najib mampu tolong kali kedua hulur kerusi rendah pulak ataupun kerusi roda je? Nak buat deal macam taib mahmud tak dapat sebab n9 beraja takde gabenor

Tanpa Nama berkata...

Budak ITAM ????