.

Khamis, 22 Disember 2016

INI BUKTI SAHEH







BUKTI SAHEH

BUKTI JELAS

ALAM & DUNIA 

BERGERAK

BUKAN KERANA

SUNNI - SHIA

TAPI KERANA

EKONOMI
Petronas, syarikat minyak negara Iran jalin kerjasama baharu
 | December 22, 2016
Iran memberi peluang untuk pertumbuhan di Timur Tengah selain operasi Petronas di Iraq.




KUALA LUMPUR: Petronas semalam menandatangani memorandum persefahaman (MoU) dengan National Iranian Oil Co (NIOC) untuk kerjasama dalam kajian lapangan di South Azadegan dan Cheshmeh Khosh.
Majlis menandatangani MoU itu berlangsung di Ibu pejabat NIOC di Tehran, Iran, menurut Petronas.
Di bawah MoU itu, kajian akan dijalankan untuk tempoh 6 bulan, dan dijangka selesai pada suku kedua 2017.



MANUSIA

BERGERAK

BERFIKIR

MENJADI

MANUSIA

KERANA

MEMBUAT

PEMBUATAN

MENJADIKAN

MANUSIA ITU

MANUSIA



-------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Dulu buku shiah dilabel shit dan dirampas. Kini minyak shiah ditag gold dan dikongsi. Selamanya posisi ngok ngek polisi flip flop dan politik kluk klek

Tanpa Nama berkata...

Mentaliti melayu @ wahabi kalo pergi iran nanti jadi syiah...
kalo masuk jamban nanti jadi jamban
kalo kawan dgn jaafar onn nanti jadi bapok..
kalau kawan dgn DAP nanti makan babi...

Kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

ketika hadi ke iran, yusuf al qaradawi bukan main hentam lagi..dlm kes petronas berniaga dgn iran,nape yusuf qaradawi ni tak bising?dulu mat sabu dikatakan syiah oleh presiden persatuan alsunnah wal rasuah malaysia..mat sabu disiasat..pasal apa hadi tak disiasat juga sb ke iran? kenapa baru ketika ini ulama2 dunia nak tunjuk fuckwa, nak tunjuk alim..perang keatas syria dah lama berlaku dan tiada sapa2 kecoh termasukla warga2 di tanah melayu ni..nape yusuf qaradawi tak hentam grand mufti of saudi perihal perang keatas yemen, pendanaan wang keatas ISIS di syria..nape mufti wilayah pula bole menggunakan fuuckwa grand mufti of saudi berkenaan vape??nape?nape tiba2 baru sekarang nak bercakap persis hero dan heroin??ketika iran dtg malaysia, nape tiada warga2 alusunnah wal jemaah atau tarikat2 atau hakikat2 makrifat yg membantah..nape ketika najib rosmah mengadaikan tanah melayu kepada china komunis, tiada bab2 mazhab pun dibangkitkan??agak2 ketika ini, hubungan dagangan malaysia dgn myanmar dah tamat atau demo umno pas itu hanya hot hot unta shit...daripada berckap berdekah2 lebih baik tengok porno dlm jubah...sblm save aleppo lebih baik SAVE kuala lompur malaysia from najib rosmah..dari kumpul duit utk aleppo, lebih baik kumpul duit utk aktivis2 pelajar yg melawan kerajaan zalim dan rasuah serta menteri yg makan duit zakat dan duit org miskin..