.

Rabu, 21 Disember 2016

HILANGNYA SEORANG YB DI BERLIN







SUNAT DHUHA
Cuba la bersangka baik, mamat tu pergi solat sunat dhuha. Masa mamat tu pergi solat, jam tu jugak yg lain-lain sibuk nak bergambar. 

Eh! kejap! mungkin mamat tu mandi junub dulu sebelum solat sunat, sebab tu lama sangat, maklum la mlm sebelumnya dia tonton tv Berlin dan tersasul tertekan channel bidadari blondie lalu BASAH tanpa sengaja. 

Disebabkan bosan menunggu terlalu lama yg lain-lain buat keputusan untuk bergambar tanpa kehadiran mamat tu. #BawahJubahAdaSikuDanLututSertaBatangPelir on DICURI ALIEN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/21/16







---------------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Memandaije,lue yang x sensitive,cube Lue tgok baik2,amati photo tu Masih Ada kelibat suspect,lue tgok raut wajah yb pauzizah?Ada menggambarkan keluh kesah,tgok possible yb tu keadaan kaki dia terkangkangkangkangkan,jadi sosok yg disangkakas hilangsas masihs adas...Cuba's u all selak kain Dan bajus yb tus..mesti adas duas..

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha ha

ALAMAK PORNO baik jaja jaja PATIN saja lah

Tak ada KREDIBILITI sudah , jangan jaja PATIN BOGEL cukup

PATIN pakai SERBAN pun bukan Bida'ah