.

Jumaat, 23 Disember 2016

HADI KEAN HENTAM









HADI KENA HENTAM
ketika hadi ke iran, yusuf al qaradawi bukan main hentam lagi..dlm kes petronas berniaga dgn iran,nape yusuf qaradawi ni tak bising?

dulu mat sabu dikatakan syiah oleh presiden persatuan alsunnah wal rasuah malaysia..mat sabu disiasat..pasal apa hadi tak disiasat juga sb ke iran? 

kenapa baru ketika ini ulama2 dunia nak tunjuk fuckwa, nak tunjuk alim..perang keatas syria dah lama berlaku dan tiada sapa2 kecoh termasukla warga2 di tanah melayu ni..

nape yusuf qaradawi tak hentam grand mufti of saudi perihal perang keatas yemen, pendanaan wang keatas ISIS di syria..nape mufti wilayah pula bole menggunakan fuuckwa grand mufti of saudi berkenaan vape??nape?nape tiba2 baru sekarang nak bercakap persis hero dan heroin??

ketika iran dtg malaysia, nape tiada warga2 alusunnah wal jemaah atau tarikat2 atau hakikat2 makrifat yg membantah..nape ketika najib rosmah mengadaikan tanah melayu kepada china komunis, tiada bab2 mazhab pun dibangkitkan??agak2 ketika ini, hubungan dagangan malaysia dgn on INI BUKTI SAHEH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/22/16





----------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bebudak Bahalol

Biasa lah

Tanpa Nama berkata...

fuckatan arab saudu dah kalah, skang nie media try nak pusing2 maklumat la... Dolu dok sibuk Clintoon power buley menang, abis2 Donalduck pulak.. same je skang nie, kuasa media.. tak menang perang, skang sibuk pusing cerita la jnji menang perspektif .. yg bongok2 pun ikut aje media ckp bukan2 pasal syria... Padahal berita dari cnn tu... TT kluar berita betul pun dia bebal taksudah2...

Tanpa Nama berkata...

Hadi olamak dunnia woi. Quran hadis dlm kepalo. Mat sabu sapo. Tk hafiz. Oleh itu baik hantar anak ke Tahfiz. Moga boleh jd olamak. Boleh kuar fatwa mcm2. Bab junub ngentot oral dll. Kikikiki