.

Khamis, 29 Disember 2016

CAKAP SENANG - BILA NAK BUAT







SATU DUNIA

SAKONG

SATU NEGARA

SOKONG

JANGAN CAKAP

TAPI TAK

BUAT APA APA



Jamal ugut mahu roboh disko, rumah urut di Sabak Bernam

Pengerusi Gerakan Baju Merah,  Jamal Md Yunos hari ini mengugut untuk merobohkan sendiri bangunan dan premis yang beroperasi sebagai disko dan rumat urut di sekitar daerah Sabak Bernam.
Katanya, beliau akan berbuat demikian jika Majlis Daerah Sabak Bernam (MDSB) dan Pejabat Tanah dan Daerah Sabak Bernam tidak bertindak selepas beliau membuat aduan rasmi hari ini.
Malah, beliau turut mengakui telah pun menyewa mesin pengorek dan jengkaut untuk melaksanakan kerja-kerja berkenaan.
"Bagaimana sebuah disko boleh beroperasi di Sungai Besar ini hingga pagi?

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

KITA TUNGGU

NAK LIHAT

BETUL KE INI

ATAU HANYA

AUTA KERING

BERANI KE?

TOK IS EZI

ENCULEZ VOUS




-------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Waduh! Jemal o jemal! Kok berani kao jemal! Waduh wak jemal, lesen bisnis hotel pun engkao tiado, inikan lesen bisnis roboh bangunan? Engkao sudah gilo iya, wak jemal?!

Tanpa Nama berkata...

Berani bebenor la tu, bapok gengster lebih dari awok dok ade kat situ, lg sepet mateny dari awok... Takut hilang pulak sebelah telor nnti... Bawok besabo bato seri... baik awok suruh anak buah awok boikot tpt2 mcm tu lg bagus.. mcm org lain boikot restoran awok... Ajok anak2 buah bekoje, mngojekn sawah, berenti mkn ice, jgn merempit, dan abiskn duit mak bapak dekat kedai game, snooker dan sewaktu dgnny.. lagi bepaedah... Deme tu klu takde customer pun, tumpo bato seri.. mcm tak penah rasekn..

TUBELES berkata...

buatlah mal..kami tau ko SENTAP....heheheheh