.

Ahad, 11 Disember 2016

BERITA BAIK UNTUK RAKYAT MALAYSIA








MEDIA LUAR

MELAPORKAN

NAJIB AKAN

DI TANGKAP

AKAN DIDAKWA

HANYA TUNGGU

MASA


BEBERAPA

WARAN 

TANGKAP

TELAH KELUAR

Najib will be charged

The next stage is then proceeded with at leisure and thoroughly, as the criminal indictments are carefully prepared. Senior insiders have confirmed to Sarawak Report that   in any money laundering offence it is a matter of principle that all the known perpetrators are charged, whether they are themselves in the United States, whether they are US citizens or whoever they are in terms of rank.

Najib was not named in the sequestration, because it was not through his name that the assets seized were held.  However, his lawyers will have warned him that the order in July plainly confirmed his key role in the conspiracy to steal money from Malaysia and then to commit the further offence of laundering it through the United States.

Put simply, the evidence against Najib is overwhelming and legions of bankers and collaborators are now cooperating with the FBI investigation to firm up that evidence.  He willtherefore be named and a warrant of arrest will be issued and Malaysia will be requested to extradite him to the USA to face those charges.

Najib knows this, but is trading off the ignorance of Malaysians, who are being told by BN’s controlled media that since he has not been named in the asset seizure order he will not be named in the subsequent criminal charges.

Najib is also trying to gull ignorant Malaysians into believing that somehow ‘Trump will pull the dogs off’. This is not how the system works in the United States, which is a country where justice operates independently of politicians and follows the due process of the law. There is also a free media, which would fall upon the scandal of Trump intervening in such a case…. and why should Trump bother anyway?

The US DOJ has issued several warrants for politically powerful people around the world, solely on the basis of the crimes they have committed. Indeed, to fail to charge the ringleader, who personally received a billion dollars from the crime, would be deemed unacceptable if other charges were to be laid against lower players (unlike the ‘whipping boy’ system which operates in Malaysia and which has so far protected Najib from numerous local criminal matters).






------------------

11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Moga moga pelabur asing datang balik labur di malaysia naik kan nilai matawang rengget kita

Rakyat sudah hidup susah tak ada duit

Algojo berkata...

WoooooW..! Sangat syooook! Kemon omputih kemon! Kalo duduk penjara omputih alamat musnah la lubang taik dibelasah negro dan blangko.. kah kah kah..

Tanpa Nama berkata...

Aisey kemon la pokimon. Takkan tabib chino tak cukup power kot. Gunokanlah hantu pocopoco chino yang terlompat lompat keliling kubor tu. Gerenti terhenti jantung pegawai fbi bila ternampak hantu lompat tu sebab dia tak tahan ketawa tak henti akibat gelihati yang amat sangat hingga putus urat kentut yang bersambung dengan urat geli membuatkan pegawai tu terus putus napas. Tapi kalau tabib dengan hantu chino tak jalan, bang aji bugis boleh je kemuka.alasan kurang siuman mesti juri pecaye kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Woi PENCURI, mana mau lari hah? Sapa kau punya barua yang sanggup jadi perisai manusia pertahankan kau dari super power Amerika hah? Padan muka. Kah kah kah.

Tanpa Nama berkata...

Haha..toksoh beghange lo.. molayu meme susoh nok buak kojo ni ha..

Molayu sbnob dan.introvert bukan reti pikiaq apa. Yg depa tau cuma dodak jo.

Tanpa Nama berkata...

BAIK TU!

Setiap hari, makan BURGER

dengan

PORK CHOP percuma!

Tanpa Nama berkata...

Setahu saya sultan pun berhak turun kan Najib, kenapa lah x buat keputusan je, sedangkan beliau pun tahu semua angkara Najaib sbb apa kemusnahan yg berlaku kat Malaysia ni.

Tanpa Nama berkata...

Berita gembira buat rakyat Malaysia!!! Bravo!!!

Tanpa Nama berkata...

Jng tungu lama klu da ada bukti sebar kn pada rakyat yng hati buta mata duitan...!!

Tanpa Nama berkata...

Itu cuma setahu kamu..yang kamu tak tahu macam mana pula ?

Arka Parka berkata...

Jadi mcm presiden Sudan la kot. Duduk dlm negara dan pergi ke negara2 yg satu kepala je. Tak boleh shopping ke EU atau US dah. Tapi tetap presiden.