.

Selasa, 27 Disember 2016

BAKAL GAGALIS?






ADAKAH

MEREKA

INI BAKAL

GAGALIS?


  1. ouh shhhhhh aku tarik balik hahahaha sbb aku xkan tercalon lg..
  2. shhh jangan cakap kuat-kuat
  3. jgn nak liked sangat ya.. kau tu calon gagalis . haha sgt aura negative aku harap next year xtercalon lg. jatuh saham




------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Korang sebok dengan s3narai gagalist sebahagian besarnya aku yakin akibat kelemahan korang s3ndiri dalam memahami, mendalami, memprihatini, mensensitifi d@n mentoleransi pasangan atau bekas kekasih korang tu. Cuba korang bawak bertafakur dan bermuhasabah diri lihat kesilapan tindak tanduk dan haluan pemikiran korang dalam melayan pasangan. Kalau tak jumpa jugak salah silap langkah sendiri, lebih baik korang curah simpati pada adik lelaki yang mungkin bakal gag@list sepanjang zaman :( akibat kesalahan orang lain bukan salah dia ni:
Hari ini, menerusi laporan mStar Online, pihak polis mengesahkan video viral di media sosial yang menunjukkan seorang kanak-kanak lelaki terputus kemaluan ketika bersunat menggunakan teknik pembedahan laser di sebuah klinik di Kajang adalah benar