.

Sabtu, 3 Disember 2016

APA EEE MAHU




TAMBY MELAYU
poorah tamby orang melayu di luar umno dah bosan dgn sandiwara dgn eee pura2 jadi melayu sejati. on KENAPA EEE YANG BERTANYA?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/2/16

TONGKANG
Tongkang hanyut angin barat mari. on KENAPA EEE YANG BERTANYA?
Anonymous
on 12/2/16

KELEENG UMNO
bodoh punya keling umno ni..kalo dah tau najib tu power, pasai apa nak tanya2 pasal muhyidin lagi.nampak sgt masih mengharapkan muhyidin..cover2 la sket kalo tak suka najib..kalo muhyidin utamakan melayu umno, agak2 muhyidin bole jd presiden ke..benar kata ayatollah isham, mujur bangang tak bole berjangkit..ni semua soalan2 dari pemakan dedak..akai tak bole pikir selagi dedak tidak ditaburkan.. on KENAPA EEE YANG BERTANYA?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/2/16

RIDHUAN TEE
Kah kah kah budak keling tu perasan diri dia melayu. Dia tu keling atau india peranakan bukannya melayu. Keling peluk islam boleh jadi melayu ke? Apasal ridhuan tee tak jadi ahli umno??? on KENAPA EEE YANG BERTANYA?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/2/16




------------------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Issey2... Bangsa tak sama nilai dgn agama Islam. berubah la, cari cara lain utk bekarya.

Tanpa Nama berkata...

Hitam legam keling2 ni, mati2 mengaku Melayu!!

Kat rumah cakap tamil kelat, camana bleh jadi melayu??

Atau teori Darwin sudah menjadi realiti. Dari berudu menjadi katak. Dari keling jadi melayu. Gitu ka?

$erius siot, dalam PAU pun, ramai perwakilan x mengaku derang ni melayu. Kalo ditanya perwakilan UMNO pun depa serius akan cakap ini keling mendeliar punyalah.

Camanalah boleh meresap jadi Melayu??

Tanpa Nama berkata...

Reedhuan Tee lg banyak eeee!

Tanpa Nama berkata...

kakakaka

You all jangan lah ketuk mamak mamak tu
Mereka kerja kuat .
Untuk kuat kan
parti United Mamak National Organization tu , salah ke?

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha ha ha

Lawak!!!!

Tanpa Nama berkata...

Nilai balak mu reti dak