.

Selasa, 27 Disember 2016

ANAK MUDA SYRIA BANGUN MELAWAN






YA SHABAB

YA SURIAH

ANAK MUDA

BANGUN 

MELAWAN


4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Macam pelik je, sorg askar perempuan dia siap mekap bagai

maharajaYamashita berkata...

tukartiub... isyam, aku dah lama ikut blog engkau... akhirnya, aku sedar - engkau ni sebenarnya muka engkau lebih bushuk daripada tahi anjing engkau... anak muda bangun melawan konon... woi, tua mangkuk jamban- banyak sangat main puki chinadoll, otak pun dah macam china kominis wal-penis... hoi, bukan semua benda engkau tahu... bukan semua benda engkau berhak tulis- syria tu berapa ratus ribu yg disembelih dan dibom oleh anjing2 loyalis presiden syria al-kepalabuto yang dah macam King DraCuL minum darah rakyatnya, LAGI BANYAK DARIPADA YAHUDI bunuh palestinian semenjak 1948. Bashar al-DracuL dan askar2 SHiT-e dan HezboLALat dan RussChild dan Chinacibai dan ularmak2 dajjaL dan ShitsraeL dan usaISis sebenarnya berseKUTU ganyang habis2an orang2 Islam yg tu pun kau punya otak udang soSIALis mau sokong... HitleR pon tak bunuh rakyat sendiri... otak Isyam= taik palat cina...

Tanpa Nama berkata...

rakyat syria tak bodoh mcm umat melayu yg teramat islam kat mlsia ni....bayangkan saudi,qatar,turki dan israel peduli tentang hak asasi manusia dan demokrasi di syria....untuk si bebal2 sekalian sila baca projek abad baru amerika dan projek israel raya....rakyat yaman kene sembelih,kelaparan tak pulak dorang bising

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah tengah berperang pun pakai make up ke?