.

Ahad, 11 Disember 2016

AMERTIKA PUTAR LAGI





I HEP YU ,YU HE MI
Bodo la cia nih. Cia, cina la. Bukan rusia. Cina yang power lebih dari rusia. Kan cina yang banyak godam laman web amerika dalam bebwrapa tahun kebelakangan, itu semua memuncak pada pilihanraya presiden, tapi takkan berhenti situ, sebab banyak lagi kes sedang q tunggu giliran, termasuk, atau terutama, kes najib anak beranak, kan najib dah serah berbilion hadiah pada cina, maka priority kes najib anak bini la naik dalam turutan q, berjaya bagi settle kes najib dengan laki nanti kasi lagi hadiah beberapa bilion lain pulak, kan prinsip najib dengan cina I hep yu, yu hep mi. 

Rusia mana dapat bikin macam cina bikin. Itu pasal cina langsung tak segan tak kecut terang2 nak claim segala pulau di laut cina selatan. Cina perlukan tanah lebih banyak, tanah elok boleh diduduki, sebab penduduk cina makin ramai tak lama lagi dah cecah 2 bilion then kejap je menghampiri 3 bilion pulak, mana nak sumbat? on SEKALI LAGI PUTAR ALAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/10/16

REJIM SADDAM WMD
cari punya cari , rupa rupa nya rejim Saddam tiada WoMD Si Saddam yang klentong dan berbohong bahwa dia ada WoMD. Akhirnya Saddam kena teruk teruk..kena kaw kaw. cari punya cari bahawa maria Chin ada online direct dengan Soros. Rupa rupa nya Kepala Twit Negara yang klentong. kita tunggu Twit negara ni kena kaw kaw... on SEKALI LAGI PUTAR ALAM
Anonymous
on 12/10/16





-------------------

Tiada ulasan: