.

Jumaat, 23 Disember 2016

ADA SESUMPAH DALAM PARTI




SESUMPAH DALAM PARTI
ada lagi org bangang dlm parti..ko ingat sesumpah tu sama macam biawak dhab ke?kalo lemah kekuatan menegang panjang atau kekurangan kemutan, bole la order minyak dhab dari student2 middle east..

isi dhab juga baik utk daya tegang panjang dan daya kemutan..bole dibeli secara online dah akan diposkan melalui lorong2 atau wasta2 pakej2 umrah haji...kalo sesumpah itu pun bole berubah warna megikut keadaan tempat, agak2 sumpah quran sumpah hadis bole berubah2 tak? 

cukup2 la ada hadi sotong dan tak mustahil ada sesumpah dlm parti...ini biasa..agak2 bila agen2 cia sekarang duduk dlm parti mane?atau dah duduk di putarjaya? on JANGAN MAIN SUMPAH SUMPAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/22/16



------------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kemuskilan agama pernah ini ditanya kepada Mufti Shab di Dewsbury, katanya makan Dhab ini haram mengikut Iman Hanafi dan Iman Dawood.

Nabi Muhammad SAW tidak pernah makan Dhab sepanjang hidupnya. Dhab ini hanya dimakan oleh orang Badwi (Sakai Padang Pasir aka Desert Nigger)sebab mereka dalam keadaan darurat untuk mendapat makanan.

Tapi apa boleh buat, Melayu bangsa yang taksub dengan orang yang belajar di Arab. Apa sahaja yang keluar dari orang belajar di Arab ini semuanya sahih dan mukjizat. Kalau tahik Baghal dibuat makjum penerang hati atau ubat pengeras atau jamu kacip rapet, maka ramailah yang yakin dan berebut2 nak belinya.


Tanpa Nama berkata...

KEPALA BEWAK tuh buat KARI KEPALA BEWAK sedap boleh tahan sebulan tak habis

Pekena Roti Peranchis atau Roti Canai sama teh tarek mantap tuh !!!!!!

SIJIL boleh dapat sama ALAMAK

BEWAK dengan ALAMAK kan macan Abang Adik


Ini duit business boleh kaya wokay