.

Jumaat, 25 November 2016

KHALID SAMAD DISERANG DI PARLIMENF.B


Ahli Parlimen Shah Alam Khalid Samad dipukul di pintu masuk hadapan lobi dalam kawasan parlimen yang sepatutnya dikawal ketat oleh pasukan keselamatan namun difahamkan Speaker Dewan Rakyat, Pandikar Amin Mulia enggan mengambil sebarang tindakan.
Dalam sidang media yang diadakan di ruang media, Khalid mendakwa penyokong ahli parlimen Pasir Salak, Tajuddin Abdul Rahman yang memukulnya hingga menyebabkan cedera ringan.

Saksi kejadian memberitahu insiden ini dipercayai dilakukan kerana penyokong Tajuddin tidak berpuas hati apabila Khalid menempelaknya dengan perkataan 'Sial' dalam dewan kelmarin.
Menurut sumber, penyokong Tajuddin tersebut berasal dari Sungai Manik, dalam parlimen Pasir Salak.Khalid Samad diserang di perkarangan Parlimen | Free Malaysia Today

www.freemalaysiatoday.com/.../khalid-samad-diserang-di-perkaran...

Translate this page
21 hours ago - KUALA KUALA LUMPUR: Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad diserang perusuh ketika beliau menghampiri bangunan utama Parlimen ...

Khalid Samad 'diserang' di pekarangan Parlimen | Semasa | Berita ...

www.bharian.com.my/node/216218

Translate this page
21 hours ago - Khalid Samad 'diserang' di pekarangan Parlimen. Oleh Mohd Anwar Patho Rohman; Hazwan Faisal Mohamad dan Luqman Arif Abdul Karim.

Khalid Samad diserang di Parlimen - Semasa - Sinar Harian

www.sinarharian.com.my/.../khalid-samad-diserang-di-parlimen-1....

Translate this page
21 hours ago - KUALA LUMPUR - [DIKEMASKINI] Hari terakhir Dewan Rakyat kecoh hari ini, apabila Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad diserang di ...----------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

BEWAK BEWAK JUNIOR nih kalau dalam kompolan berani lawan GAJAH jugak macam kat Pulau BEWAK KOMODO di Indon sana

Biasa lah

BEWAK kalau sekor takut senyap saja , mau di kejar GELAP buat Sup Kepala Bewak... sedap.

Tengok muka muka pun tahu dah...

Tanpa Nama berkata...

Siapa atok tetek gendut layut baju merah dalam gambar bawah tu? Kenapa dia tersengih kerang busuk sambil menari poco2? Adakah atok tetek gendut layut terserba salah bila tercium bau atau terdengar bunyi kentut yang terlepas dari bontot muatan lebar:awas milik bos dia suami pm yang menjadi leader senamtari poco2 di baris depan atok ni? Tolong jelaskan. Uncle google facial recognition tak kenal kamu la atok.

Tanpa Nama berkata...

Anak beranak sial...klu sejuta org baca mmg berketurunan lah sial...